Další milovanou polévkou je tato italská rajská. Je hutná a chutná :-). Doporučuji ji spíše jako samostatné jídlo nebo jako lehkou večeři.
Láska k vaření a dobrému jídlu mě provází už od dětství. Jako malá jsem strašně ráda pomáhala mamce s pečením vánočního cukroví a snad od devíti let jsem pekla, vařila a kuchtila dobrůtky. Mám dva sny týkající se vaření. První velký sen je otevřít si jednou svou malou cukrárnu. Mým druhým snem bylo založit si blog o vaření a jídle. Tento sen jsem si nyní rozhodla splnit. Vítejte u mě v kuchyni. Přeji Vám dobrou chuť! Leňulka
Home
▼
středa 29. června 2011
Španělská česnečka
Na recept této polévky jsem narazila při listováním květnového čísla 2011 časopisu Gurmet. Zaujala mě svou jednoduchostí a jelikož miluju chuť rajčat, tak jsem ji hned vyzkoušela. Chuť naprosto předčila moje očekávání. Takovou osvěžující lahodu jsem opravdu nečekala.
Na letní horké dny jako stvořená. Příprava vám zabere chvíli a na chuť budete vzpomínat dlouho poté. Tak hurá do toho.
Na letní horké dny jako stvořená. Příprava vám zabere chvíli a na chuť budete vzpomínat dlouho poté. Tak hurá do toho.
Patatas bravas
Patatas bravas španělské "divoké brambory", které Vás překvapí lehkou pikantní chutí. Hodí se jak k obědu (doporučuji po lehkém vývaru) nebo jako večeře.
Rychlá italská večeře
Podělím se s Váma o recept na přípravu mé nejoblíbenější italské rychlovky, kterou si nejraději vychutnávám k večeři s dobrým italským bílým vínem :-).