Konečně jsem objevila způsob, jak připravit kapustu tak, aby mi chutnala. :-)
Klasickou zelenou, kašovitou, školní břečku nezachrání ani ta nejlepší klobáska, ale jak po vyzkoušení zjistíte, tak kombinace kapusty a klobásky jdou k sobě moc dobře.
Potřebujete kapustu, cibuli, klobásu a olivový olej. Nakrájíte cibulku najemno a spolu s půlkolečky klobásy opečte na olivovém oleji. Poté do pánve přisypte syrovou, omytou a nakrájenou kapustu a chvíli opečte. Ale jen opravdu chvilku, aby zůstala kapusta pořád křupavá. Toť vše. Nejlépe chutná s topinkama. ;-)
Dobrou chuť :-)
Kapusta mi nikdy nevadila, tak i tahle kombinace vypadá lákavě :)
OdpovědětVymazatTo musím zkusit :-)
OdpovědětVymazat