sobota 6. dubna 2013

Dort pro vášnivého šachistu

Dnes po dlouhé době příspěvek. Nemám moc času, chystám svatbu, tak přikládám alespoň foto dnešního narozeninového dortu pro dědečka od kamarádky - šachistu.

Tak co, líbí? Doufám, že se oslavenci líbil...


Krásný víkend.

3 komentáře:

  1. Jsem si jistá na 100 %, že se oslavenci líbil :) Vypadá totiž vážně skvěle a určitě ještě líp chutná!
    Přeju jen to nejlepší při přípravě svatby :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že se líbil určitě. Je skvělý!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, Lenko,
    velice se mi líbí Vaše nápadité dezerty! Hlavně marcipánové dorty, které vyrábíte, jsou nádherné! Myslím, že jste se založením food blogu zbytečně dlouho otálela, jste talent :)
    Jako milovnici dobrého jídla bych Vás chtěla bych Vás srdečně pozvat na menší gastronomický workshop, který se uskuteční pod záštitou značky Jar Platinum. Našim cílem je zabývat se tím, co je opravdu důležité – kvalitním vařením. Jar se vypořádá se vším ostatním, co s přípravou skvělých pokrmů souvisí – například se špinavým nádobím. Tento krátký kurz bude veden Radkem Šubrtem, který patří mezi nejlepší šéfkuchaře v ČR. Možná jej znáte z televizních pořadů o vaření jako např. Tescoma s chutí nebo MasterChef, kde se zhostil role porotce. Pokud se rozhodnete akce zúčastnit, budete mít jedinečnou příležitost připravit s tímto odborníkem lahodné menu. Myslím, že by to mohla být skvělá zkušenost pro všechny gastro-nadšence :)
    Kurz se uskuteční dne 12. 6. 2013 od 16 do 18 hodin v prostorách školy vaření Chefparade +, Bubenské nábřeží 306/13, budova 36, Praha 7.
    Jar Platinum je zcela nový produkt, jež bude brzy uveden na český trh. Navazuje na silnou tradici značky Jar, která se za dobu své existence stala symbolem kvality. Nyní ale přináší nejsilnější čisticí sílu v historii této značky, a to ve formě prostředku na mytí nádobí a nově také kapslí do myčky. Při příležitosti představení produktu Jar Platinum českým zákazníkům jsme připravili workshop pro vybranou skupinu gastro-bloggerů. Věříme, že přinese mnoho zajímavých zkušeností těm, kteří milují vaření stejně jako Vy!
    Máte-li zájem zapojit se do našeho workshopu, kontaktujte mě prosím e-mailem na a.sadiqova@cook-comm.com nebo telefonicky na 734 404 174. Ráda se s Vámi podělím o další detaily.
    S pozdravem
    Alena
    Tým značky Jar – Česká republika

    P.S. V případě, že nemáte zájem účastnit se této akce nebo si nepřejete být mnou nadále kontaktována, informujte mě prosím e-mailem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...