pátek 23. prosince 2011

Veselé Vánoce

Štěstí tomu, kdo ho nemá.
Lásku tomu, kdo je sám.
Zdraví všem, kteří nemocní jsou.
Něhu těm, co za krásou jdou.
Slepým světlo slunečních paprsků.
Opušteným srdce, která pro ně budou bít.
A všem na vánoce a v novém roce pocit,
že je krásné ŽÍT!

Přeje Lenka



Děkuji Vám za Vaši přízeň. Moc si toho vážím. Doufám, že se Vám u mě bude líbit a budete zde hledat inspiraci i další rok.

Nakonec podotknu snad jen toto...
Uvědomte si o čem jsou vánoce, v čem je to kouzlo. Při vánoční procházce Brnem mi přišlo, jako by snad lidé zapomněli. Všichni se honí za úžasnými, nejdražšími dárky, stresují se, aby měli cukroví, aby měli naklizeno, aby byl perfektní stromek, perfektní štědrovečerní stůl a tak dále. Spousta z nich, ale zapomíná, že mnohdy je láska a setkání v kruhu rodinném i s přáteli cennější než všechny ty IPody, notebooky, nejnovější mobily, perfektně uklizený byt a tak. Přestaňme ztrácet čas, nikdy nevíme, zdali tyto Vánoce nejsou pro nás, nebo někoho z milovaných osob, ty poslední. Na co si vzpomeneme, až tu nebude třeba náš milovaný prarodič? Na to, že jsme měli perfektně uklizený byt nebo na to, že jsme si na babičku či dědu udělali málo času?

A ještě nakonec svého přání, Vás všechny poprosím o to, abyste místo posílání smsek s přáním vzdáleným známým a místo pár punčů na vánočních trzích raději udělali radost nějakému psímu útulku, či nadaci na podporu léčby nemocí, nebo nějakému dětskému domovu zaslali malý finanční obnos, aby si i ti, kteří nemají takové štěstí mohli zítra rozzářit svá očička. Vyprdněte se na nadace, které podporují Afriku a spol., raději podpořte české děti, české útulky.

Krásné Vánoce, plné pohody, klidu, lásky a míru, Vánoce plné setkání s lidmi, které máte nejraději přeje Lenička <3

1 komentář:

  1. Mila Lenka, tak krasne si to napisala. Mas pravdu, casto zabudame na pravy vyznam vianocnych sviatkov. Prajem ti z celeho srdca tie najkrajsie a najpohdovejsie vianocne sviatky v kruhu tvojim najblizsich.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...