středa 29. června 2011

Rychlá italská večeře

Podělím se s Váma o recept na přípravu mé nejoblíbenější italské rychlovky, kterou si nejraději vychutnávám k večeři s dobrým italským bílým vínem :-).


 Je to opravdu jednoduché, tak do toho :-).

Na 2 porce si uvařte tak 200 g těstovin (v syrovém stavu) v osolené vodě tzv. na skus, nebo po italsku al dente.

Na pánvi rozpalte olivový olej, nakrájejte jednu velkou cibuli a vhoďte na pánev a osmahněte dozlatova. Přidejte na plátky nakrájené 3 stroužky česneku. Poté přidejte 1 plechovku loupaných italských rajčat, čerstvou bazalku, oregáno, pepř a sůl a chvilku povařte.

Do rajčatové směsi vhoďte uvařené těstoviny a promíchejte.

Nandejte na talíř, posypte strouhaným parmazánem a ozdobte bazalkou.



K večeři připravte bílé vínko, zhasněte, zapalte svíčky a užijte si romantiku ve dvou... :-)

Dobrou chuť :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...