Podělím se s Váma o recept na přípravu mé nejoblíbenější italské rychlovky, kterou si nejraději vychutnávám k večeři s dobrým italským bílým vínem :-).
Je to opravdu jednoduché, tak do toho :-).
Na 2 porce si uvařte tak 200 g těstovin (v syrovém stavu) v osolené vodě tzv. na skus, nebo po italsku al dente.
Na pánvi rozpalte olivový olej, nakrájejte jednu velkou cibuli a vhoďte na pánev a osmahněte dozlatova. Přidejte na plátky nakrájené 3 stroužky česneku. Poté přidejte 1 plechovku loupaných italských rajčat, čerstvou bazalku, oregáno, pepř a sůl a chvilku povařte.
Do rajčatové směsi vhoďte uvařené těstoviny a promíchejte.
Nandejte na talíř, posypte strouhaným parmazánem a ozdobte bazalkou.
K večeři připravte bílé vínko, zhasněte, zapalte svíčky a užijte si romantiku ve dvou... :-)
Dobrou chuť :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den