Dlouhou dobu jsem nic nepřidala, vím. Ale není to tím, že bych nevařila. Je to proto, že už skoro 2 měsíce mám svůj notebook na opravě, takže se k přidávání receptů nedostanu, tak pořád jen vařím, fotím a čekám,než mi notebook vrátí z opravy. Teď jsem se dostala na počítač u rodičů, tak něco přidám. Doufám, že Vám bude chutnat. Jako první jsem vybrala vynikající zapečené a bleskové jídlo, které jsem objevila v kuchařce Jamieho Olivera (zbožňuju ho)!!!
Inspirace: Jamie Oliver
Suroviny:
2 kuřecí prsa
2 hrsti hub (čerstvé i sušené, mix)
1 sklenice bílého vína
3 hrudky másla
hrst čerstvého tymiánu
2 stroužky česneku
sůl
Postup je naprosto jednoduchý a příprava strašně rychlá. Z alobalu udělejte kapsu - dejte dvě vrstvy alobalu na sebe a tři strany zvedněte, čtvrtou nechte na přikrytí. Kuřecí maso lehce nařežte, přisypte houby, máslo, tymián, česnek, trochu soli a zalijte vínem.
Zabalte a nechte odpočinout a poté upečte při 220°C asi 25 minut.
Do směsi můžete přidat na co máte chuť - já přidala kousek cibulky a kousek papriky.
Podávejte např. s opečenou zeleninkou na trošce másla, nebo dopručuji čerstvou bagetku.
Láska k vaření a dobrému jídlu mě provází už od dětství. Jako malá jsem strašně ráda pomáhala mamce s pečením vánočního cukroví a snad od devíti let jsem pekla, vařila a kuchtila dobrůtky. Mám dva sny týkající se vaření. První velký sen je otevřít si jednou svou malou cukrárnu. Mým druhým snem bylo založit si blog o vaření a jídle. Tento sen jsem si nyní rozhodla splnit. Vítejte u mě v kuchyni. Přeji Vám dobrou chuť! Leňulka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
jee to musela být vůůně :-) mimochodem i tenhle díl jsme viděla před nedávnem a taky jsem nad tím přemýšlela. úúžasný nápad :-)
OdpovědětVymazat