neděle 22. ledna 2012

Liebster blog awards

Dnes jsem od Ály dostala v pořadí druhé ocenění svého blogu. Za což Ale moc děkuji. Alenka má úžasný blog plný rukodělných inspirací, který si určitě zamilujete :-).
Moc si vážím její i Vaši přízně a takováto ocenění mě vždy potěší.
Toto ocenění je pro malé blogy do 200 pravidelných čtenářů. Já jsem se rozhodla toto ocenění udělit těmto 5ti blogům:
  1. Anetce z aneta goes yummi, protože miluji její tradiční i netradiční recepty a obdivuji její zápal do vaření a experimentování.
  2. Klárince z cuisine by klarish, protože její recepty jsou zdravé a přitom strašně dobré. Také proto, že je to má nejlepší kamarádka a snad ji tímto motivuju k častějšímu přidávání receptíků, abych měla nad čím slintat.
  3. Catalině z catalina peče, protože její dezerty jsou bezchybné a miluju její dlouhé příspěvky :-).
  4. Adriance z adkas-tastyfood, jednoduše proto, že její blog je skvělý a Adrianku mám moc ráda! Její komentáře mi vždy udělají obrovskou radost :-)
  5. Poslední ocenění dávám Vandě z crusty corner, protože její blog je nový a přitom už teď je úžasný!!!

Přeji krásný nedělní večer.

11 komentářů:

  1. KRÁSNÝ BLOG O VAŘENÍ, S DOVOLENÍM BUDU NAKUKOVAT..
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ajko, moc děkuji za návštěvu. Jsem moc ráda, že se ti můj blog líbí a každý nový čtenář mě potěší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lenulko, dozy jsem koupila u nas v Migrosu. Jestli je lze koupit i v Cechach netusim, ale myslim, ze ne. Letos po vanocich je meli ve vyprodeji... Mimochodem, mas tu prima recepty, budu se rada vracet, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kateřino :-) Moc děkuji za odpověď... No budu se po nich koukat... keramiku s podobnými motivy jsem u nás viděla, teď ještě mít štěstí a natrefit i na d=ozy :-) A děkuji za chválu, to ráda slyším :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Lenko, děkuji za návštěvu na blogu. Ty tu máš takových dobrot... Abych si neposlintala klávesnici :-)))))
    Budu nakukovat :-))
    K.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Leni, moc si vážím tvého ocenění, mám z něj opravdu velkou radost. Když jsem s blogem začla, pochybovala jsem, že by ho četl někdo jiný než moji známí. Tak děkuju moc a i já tě tu budu ráda navštěvovat, tvůj blog je krásný a inspirující! Vanda

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za ocenění, jsi prostě můj miláček! Vždycky víš, jak mi zvednout náladu ;-) mám teď rozchystaných pár věcí, takže budu přidávat dál a začnu tak snad i zvedat sledovanost svého blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. lenulka, dakujem velmi pekne za ocenenie, naozaj si to velmi vazim!!! som dojata, ze z tolkeho mnozstva uzasnych blogov ta tak velmi zaujal prave moj! si naozaj zlata. ja ocenenie uz neposuniem dalej, lebo uz som par krat tieto retazovky na blogu robila a uz sa nechcem opakovat, ocenovala by som dookola tych istych ludi:-D, ale naozaj este raz: dakujem!!!♥ velmi ma taketo ocenenie motivuje!

    OdpovědětVymazat
  9. Mila Lenka, dakujem ti krasne za ocenenie ako aj za tie nadherne a mile slovicka na moju adresu.Prijemne si ma prekvapila a urobila si mi ohromnu radost. Zelam ti vsetko dobre. Pa Ada

    OdpovědětVymazat
  10. Nakukni ku mne, mas tam na oplatku maly darcek:)

    OdpovědětVymazat
  11. Leni, moc děkuju za ocenění! Udělalo mi to opravdu velkou radost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...