Začala jsem tím, že jsem chtěla vyzkoušet další recept z kuchařky Jídlo jako životní styl - recept č. 68 Grilované kuře s bazalkou, ale popravdě mě moc chuťově nenadchl a tak jsem si jej upravila a nakonec byl spokojený i můj žaludek ;-).
Základní recept:
Suroviny:
550g kuřecích prsou
2 lžíce rostlinného oleje
200g rajčatového protlaku
2 PL piniových oříšků
čerstvá bazalka
sůl
pepř
k tomu jsem přidala: 1 cibulku, 1 papriku a 3 PL sterilovaného hrášku.
Ze základního receptu jsem udělala marinádu do které jsem dala naložit kuřecí nudličky. Mezitím jsem si na pánvi osmahla cibulku a papriku nakrájené na nudličky. Poté jsem přihodila marinované maso a opékala dozlatova. Nakonec jsem vmíchala hrášek a nechala jsem jej krátce prohřát. Výsledek byl moc dobrý.
Láska k vaření a dobrému jídlu mě provází už od dětství. Jako malá jsem strašně ráda pomáhala mamce s pečením vánočního cukroví a snad od devíti let jsem pekla, vařila a kuchtila dobrůtky. Mám dva sny týkající se vaření. První velký sen je otevřít si jednou svou malou cukrárnu. Mým druhým snem bylo založit si blog o vaření a jídle. Tento sen jsem si nyní rozhodla splnit. Vítejte u mě v kuchyni. Přeji Vám dobrou chuť! Leňulka
to vypadá dobře!
OdpovědětVymazat