čtvrtek 22. března 2012

Nový blog zdravejist.blogspot.com

Jak už jsem dříve naznačovala čtenářům na Facebooku, přicházím se změnou. Jelikož se čím dál více zajímám o zdravé stravování a zdravý životní styl, chtěla jsem, aby tato změna byla na první pohled patrná a aby se zdravé recepty, rady a typy neztratili v záplavě i nepříliš zdravých dobrot tady na blogu. Proto jsem si založila další blog, který najdete tady Zdravě jíst .
Na tomto blogu najdete postupně vše, co se dozvídám o zdravém stravování, vaření, různé typy na přípravu, vylepšení atd:. Momentálně jsou na blogu "jen" články o tom, jak nahradit vejce ZDE, o kvásku ZDE, recept na dort z červené řepy ZDE a článek o javorovém sirupu ZDE.
Článků mám ale nachystaných spoustu, tak budu postupně přidávat. V nejbližších dnech se můžete těšit na článek o kváskovém chlebu a připravuji velký speciál o aditivech. Co více Vás čeká, to se nechte překvapit.

Rozhodně Vás tímto zvu na můj nový blog a doufám, že i on Vám bude inspirací a stanete se pravidelnými čtenáři.

Nebojte se, že by tento blog zahálel, i sem budou pravidelně přibývat nové články! Např. mám novou knížku od Jamieho Olivera!!! :-)

Přeji krásný den

3 komentáře:

  1. Uz som nakukla aj na novy blog. Lenka, nech sa ti dari aj na tvojom druhom blogu. Budem ho sledovat, mozno obcas najdem inspiraciu na zdravsie stravovanie:)

    OdpovědětVymazat
  2. hledám nějakou náhražku za máslo na polití ovocných knedlíků. Děkuji za Vaše zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a proč to polévat? Já doporučuji třeba na knedlíky mák a datlový sirup... :-)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...