sobota 3. září 2011

Zeleninový "bramborák"

1 střední cuketa
2 brambory
1 velká mrkev
1 cibulka
2 vejce
hrubá mouka dle potřeby (záleží na vodnatosti cukety, brambor)
balkánský sýr
pepř
sůl
majoránka
3 stroužky česneku

 Postupujeme jako u bramboráku. Vše nastrouháme, okořeníme a dáme péci na plech. Před dopečením posypte nakrájeným balkánským sýrem. Je to taková zdravější alternativa klasického smaženého bramboráku a je opravdu dobrá a osvěžující.
Dělala jsem to podle receptu na klasický bramborák z věcí co jsem našla v ledničce. Takže si myslím, že by to bylo výborné skoro z jakékoliv zeleniny. Určitě to chci vyzkoušet z dýně.

Dobrou chuť!

1 komentář:

  1. Super, bramboráky miluju a v kombinaci se sýrem musí být vynikající :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...