pondělí 2. ledna 2012

Indická restaurace TAJ

Na Vánoce jsem od mámy dostala voucher do indické restaurace TAJ a tak jsme se předposlední den roku 2011 s přítelem  vyrazili ji vyzkoušet!

Prostředí - Prostředí nic moc. Oceňuji 2 nádherná, velká akvária. A za plus považuji i to, že část "kuchyně" je umístěna v prostředku restaurace a je prosklená, tudíž můžete sledovat indického kuchaře, jak připravuje maso a placky v tandoru (pec). Jinak stoly i židle obyčejné, ubrusy ne že by byly špinavé, ale byly flekaté, což moc na dojmu nepřidá. Ale nejvíc mi vadil kýčovitý vánoční stromek, nějak mi to prostě do indické restaurace nesedí.

Obsluha - Obsluha mě zklamala. Slečna servírka, která nás obsluhovala byla arogantní, povrchní, čekali jsme dlouho na lístek, poté dlouho na to, než nám přišla objednat. Navíc mi dost vadilo, že se servírky mezi s sebou dohadovali a bylo je slyšet přes celou restauraci.
Než nám donesla jídlo, přinesla nám nahřáté talíře, čehož si hodně cením, jenže než donesli jídlo, talíře vychladly.
Jídlo - Jídlo to je úplně jiná kapitola. Tady nemám co vytknout. Objednali jsme si Chicken curry (obr. 2) a chicken patia (obr. 1) a jako přílohu rýži Basmati a placky Naan. Chicken curry bylo lehce pikantní s naprosto vyladěnou chutí. Chicken patia jsou kousky kuřete se zeleninou a rajčatovým protlakem na sladkokyselo. Obojí mi velice chutnalo. Ale stejně nejvíce zbožňuji placky Naan, které potřené Ghee (překapávané máslo) byly naprosto famózní.




Celkové hodnocení:
Prostředí: **
Obsluha: **
Jídlo: *****

Celková spokojenost: *** z 5ti možných *, ale podotýkám, že jídlo bylo famozní, jen mi celkový dojem zkazila arogantní obsluha a nepříliš vyladěný interiér.

Návštěvu indické restaurace TAJ doporučuji, pokud máte rádi indické jídlo, určitě si pochutnáte. 
Více o restauraci ZDE.

Během ledna se můžete těšit na další hodnocení indické restaurace, tentokrát restaurace Annapurna v Brně. :-) Jo a taky dodám hodnocení restaurace U starýho Billa. Takže se máte na co těšit!

2 komentáře:

  1. V Taji jsem byla jednou a dík obsluze tam už nejspíše nikdy nezavítám. Cítila jsem se jak idiot po celou dobu pobytu tam. Slečna mě pořád stírala, radila stylem "to byste si teda jako měla dát, ale když myslíte, že to víte líp"... Nějak mi pak trpklo jídlo na jazyku, když jsem pořád viděla, jak mě od baru sledují dvě pipiny a štěbetají si o mně. Goa v Židenicích je lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však to píšu i v recenzi, že obsluha byla šílená a prostředí taky nic moc... ale jídlo mi tam moc chutnalo. ale taky už je to přes rok co jsem tam byla naposledy ;) Goa vyzkouším, díky za tip

      Vymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...