sobota 5. května 2012

Ricottovo-špenátové těstoviny

Jídlo jako stvořené do parných letních dnů. A přípravou strávíte jen pár minut. Chuťově moc výborné :-)
Suroviny (2porce):
200g těstovin
špenát (plná mísa)
3 stroužky česneku
1 bal. ricotty
sůl, pepř
parmazán

Uvařte těstoviny. Mezitím si na pánvi rozehřejte trochu oleje, přidejte vymačkaný česnek. Lehce opečeme. Poté přidejte opravdu hodně omytého a pokrájeného špenátu. Opékejte dokud se množství špenátu nezcvrkne zhruba na polovinu. Poté do špenátu přimíchejte uvařené těstoviny a ricottu. Ochuťte solí a pepřem.
Podávejte posypané parmazánem.



4 komentáře:

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...