Konečně jsem objevila způsob, jak připravit kapustu tak, aby mi chutnala. :-)
Klasickou zelenou, kašovitou, školní břečku nezachrání ani ta nejlepší klobáska, ale jak po vyzkoušení zjistíte, tak kombinace kapusty a klobásky jdou k sobě moc dobře.
Potřebujete kapustu, cibuli, klobásu a olivový olej. Nakrájíte cibulku najemno a spolu s půlkolečky klobásy opečte na olivovém oleji. Poté do pánve přisypte syrovou, omytou a nakrájenou kapustu a chvíli opečte. Ale jen opravdu chvilku, aby zůstala kapusta pořád křupavá. Toť vše. Nejlépe chutná s topinkama. ;-)
Dobrou chuť :-)
Láska k vaření a dobrému jídlu mě provází už od dětství. Jako malá jsem strašně ráda pomáhala mamce s pečením vánočního cukroví a snad od devíti let jsem pekla, vařila a kuchtila dobrůtky. Mám dva sny týkající se vaření. První velký sen je otevřít si jednou svou malou cukrárnu. Mým druhým snem bylo založit si blog o vaření a jídle. Tento sen jsem si nyní rozhodla splnit. Vítejte u mě v kuchyni. Přeji Vám dobrou chuť! Leňulka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Kapusta mi nikdy nevadila, tak i tahle kombinace vypadá lákavě :)
OdpovědětVymazatTo musím zkusit :-)
OdpovědětVymazat