sobota 12. listopadu 2011

Kofi kofi

Máte rádi dobrou kávu, ale nevíte kam na ni zajít? Jste celý den ve shonu, takže pro vás vysedávání po kavárnách bohužel nepřipadá v úvahu? Pokud jste z Brna, či okolí, mám pro Vás skvělou zprávu! Můžete si dopřát jedno z nejlepších espress v Brně hned a skoro v centru! Stačí pouze vystoupit na Čáře (zast. "šaliny" Česká) a zastavit se na rohu Joštovy ulice, hned vedle Ústavního soudu. Stojí tu již snad sva měsíce nenápadný malý stánek, kde, podle posluchačů Kiss Hády dělají druhé nejlepší "kafe" v Brně!
Ano, jedná se o mobilní stánek s kávou Kofi Kofi. Já osobně kávu miluji a tato je opravdu jedna z těch nejlepších, které jsem zatím v Brně pila.
           Zdroj: www.kofikofi.cz

 Paní baristky jsou i za nepříznivého počasí vždy nalazené na veselou notu, rádi si s Vámi o kávě i popovídají.
Nabídka je dosti pestrá a vybere si opravdu každý.
Zdroj: www.kofikofi.cz
Každý den zde mimo obvyklé nabídky najdete i specialitu dne, která vždy stojí za vyzkoušení! Zatím jsem zahlídla či vyzkoušela: kaštanové latté, dýňové latté, kofila latté a spoustu dalšího.
 Zdroj: www.kofikofi.cz
Podle mě je naprostou jedničkou jejich latté, které vás díky krásně našlehané pěně a dokonalému espressu vynese do kávového nebe. Za zmíku stojí i výborné balíčky "mňamkózních" mandlí v čokoládě.
Tak se nebojte a při projíždění Brnem se zde určitě zastavte, nebudete litovat. Fungují zatím pořád, asi bude dost záležet na počasí.
Pokud jsem Vás nepřesvědčila já, tak Vás zajisté přesvědčí fronta spokojených zákazníků, kteří se sem každodenně vrací.

Více informací naleznete přímo na jejich stránkách ZDE.

1 komentář:

  1. Jee to ani nevím :D Zajímalo by mě jak chutná to dýňové laté, měla jsi ho někdy?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...