úterý 1. listopadu 2011

Těstoviny alá Corfu

Zastesklo se mi po Corfu, tak jsem si dnes připravila těstoviny alá Corfu. Na Corfu jsme sice tuto pochoutku měli s těstovinovou rýží, ale tu bohužel doma nemám, tak jsem zkusila obyčejné těstoviny.
Na přípravu večeře si připravte cibuli, loupaná rajčata, olivový olej, koření na feta sýr a těstoviny. Základ je v tom, že všeho dáte spoustu. Spoustu oleje, na oleji opečete hodně cibule a pak přisypte rajčata a povařte. Nakonec přisypte koření a vmíchejte uvařené těstoviny. Podávejte s feta sýrem.
Je to strašně jednoduché, ale opravdu strašně dobré. Zkuste to, třeba se taky alespoň na chvíli přenesete do teplých krajin ;-).


(Ano, vím, že nejde o žádný převratný recept, ale mě to tak šíleně chutná a znám spoustu lidí, kteří vymýšlí složité recepty a takovéto jednoduché mňamky jim unikají.)

2 komentáře:

  1. To je neskutečný, nedávno jsem si dělala něco pobobného :D akorát jsem nedávala cibuli, ale opečený lilek, jinak olivový olej, rajčata, sýr feta a dokonce i to koření jsem tam měla taky :D a bylo to prostě AWESOME ;-) !

    OdpovědětVymazat
  2. že? taky mám ten pocit. Je to prostě strašně dobrý, přitom tak jednoduchý ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...